Голова Верховної Ради України Олександр МОРОЗ заявляє, що парламент працюватиме не зважаючи на акції, влаштовані БЮТ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це голова ВР сказав в сесійній залі.

О.МОРОЗ заявив, що БЮТ взяв всі запропоновані портфелі у ВР і тому він вважає, що їхня сьогоднішня демонстрація є цікавою. «Будь-ласка заходьте на засідання після 25 числа, Верховна Рада працюватиме обов’язково», - сказав О.МОРОЗ.

Відео дня

Він підкреслив, що кожна політична сила може висловлювати свою позицію різними способами, але парламент повинен працювати – «одні висловлюють міркування так, в такий спосіб як бажають можливим для себе, інші іншим способом, але нам своє робить».

О.МОРОЗ також звернувся до депутатів, зауваживши, що всі чули інформацію про те, що: «тут шелестять гроші, ходять по рядах, про те, що це неправда я думаю не треба аргументувати. Переконувати, тощо. Але якщо десь щось з’явиться подібне, складайте їх сюди (при цьому О.МОРОЗ показав на місце коло трибуни – УНІАН) і ми будемо їх використовувати для підтримки бідних людей, які повірили інколи демагогам під час виборів і не врахували того, що може бути отак, як ми це бачимо».

Нагадаємо, сьогодні депутати з фракції залишили сесійну залу. Виступаючи з трибуни парламенту, лідер фракції БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО заявила, що фракція покидає залу до 25 липня, «доки Президент України не винесе указ про дострокові вибори» народних депутатів. з вимогою проведення дострокових виборів.