REUTERS

Про це у Twitter написав один з її адвокатів Микола Полозов.

«Сьогоднішнє засідання завершилося обривом відеозв'язку з Петербургом... Зв'язок з Петербургом і потерпілим Талалаєвим несподівано перервався на запитаннях захисту», - написав він.

Читайте такожУ МЗС РФ не знають, чи ведуться переговори про обмін Савченко, Сенцова і Кольченка на затриманих російських військових

Відео дня

Полозов повідомив, що суд відновить слухання завтра об 11.00.

Адвокат також повідомив, що під час відеозв'язку «потерпілий Талалаєв розповів, що одного разу йому раптом подзвонили і запропонували стати учасником кримінальної справи».

Крім того, Полозов зазначив, що сьогодні було допитано ще одного «потерпілого», і назвав його свідчення суперечливими.

«Свідчення потерпілого Чумакова суперечливі... Він родич допитаних вчора потерпілих Дмитрієвої та Бурики. Громадянин України. Свідчення Чумакова в 2015 році виконані під копірку з показаннями Дмитрієвої та Бурики, допитаних раніше, включаючи коми... Чумаков допитувався двічі. У 2014 і 2015 р. У свідченнях є супреречності. Причому, Чумаков заявив, що через рік він пам'ятав події краще», - написав адвокат.

Довідка УНІАН. Савченко влітку 2014 року викрали терористи на Донбасі і перевезли до Росії. У РФ її обвинуватили в причетності до загибелі російських журналістів. Однак, за даними захисту, вона не могла бути причетна до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їх смерті.

В обвинувальному висновку у кримінальній справі стосовно Савченко мова йде про обвинувачення у замаху на вбивство і вбивство, а також у незаконному перетині кордону.

За даними адвоката льотчиці, їй загрожує максимальний термін ув'язнення - 25 років.