Фото УНИАН

Про це йдеться у вітанні президента України Петра Порошенка з нагоди 10-ї річниці від дня утворення цієї служби, повідомили УНІАН у прес-службі глави держави.

Як зауважив Порошенко, «в умовах військової агресії проти нашої держави, появи нових ризиків і зовнішніх загроз розвідувальна діяльність набуває особливого значення. Від того, наскільки ефективними і злагодженими будуть ваші дії, своєчасною, достовірною і всеохоплюючою інформація та прогнози розвитку подій на найближчу перспективу, залежить мир і спокій на українській землі».

Читайте такожУкраїнська розвідка розповіла про "особливості" контракту для бойовиків Донбасу, які вирушили до Сирії

Відео дня

«Віддаю належне патріотизму та професіоналізму співробітників Служби зовнішньої розвідки України. Ви з честю виконуєте поставлені завдання, нерідко ризикуючи власним життям. Вірю, що наполегливість і самовідданість стануть запорукою вагомих здобутків у справі захисту державного суверенітету, зміцнення обороноздатності і безпеки країни. Висловлюю вдячність всім ветеранам розвідки, мужність і героїзм яких є яскравим прикладом подвижницького служіння Вітчизні. Добробуту, міцного здоров'я та щастя вам і вашим родинам», - наголосив президент.