Засідання відбудеться у зв'язку із ситуацією на Добнасі / фото УНІАН

Сьогодні комісія Україна-НАТО проведе позачергове засідання на рівні послів, присвячене ситуації на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні в офіційному Twitter комісії.

Засідання відбудеться на рівні послів.

Читайте такожМарчук вважає, що на Україну чекає "болючий компроміс" щодо Донбасу

Відео дня

"Сьогодні відбудеться позачергове засідання Комісії Україна-НАТО на рівні послів. На порядку денному - останні події на сході України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН раніше, в інтерв’ю власному кореспонденту УНІАН в Брюсселі повідомив виконуючий обов’язки голови місії України при НАТО Єгор Божок розповів, що Україна і НАТО через ескалацію на Донбасі перебувають в режимі кризової комунікації. В разі необхідності буде терміново проведено засідання Комісії Україна-НАТО.

«З ранку понеділка місія України при НАТО і штаб-квартира Альянсу перебувають в режимі кризової комунікації. Відбувається постійний обмін інформацією про те, що відбувається на сході України», - сказав він.

За словами українського дипломата, того дня він зустрівся із заступником генерального секретаря Роуз Геттемюллер.

«Вже в понеділок я її поінформував про те, що відбувається. Одразу ми започаткували механізм кризової комунікації і перебуваємо в постійному контакті», - деталізував Божок.