Яценюк: Ми віримо у справжні цінності / Фото nfront.org.ua

«Президент Путін вирішив визнати всі документи, видані в так званих «Донецькій і Луганській республіках». У цей самий час пан Лавров під час Мюнхенської Безпекової конференції заявив, що вони дотримуватимуться Мінських домовленостей. Це просто інший світ. Після рішення російського президента Росія практично вийшла з Мінських домовленостей», - заявив Яценюк, виступаючи під час Мюнхенської Безпекової конференції у суботу, 18 лютого, повідомляє прес-служба «Народного фронту».

Читайте такожЯценюк у Мюнхені: Ми живемо в дуже небезпечному світі. Лінія розлому - в Росії

Яценюк підкреслив, що президент РФ «мріє відновити щось на кшталт Радянського союзу чи нову імперію»: «Це причина того, що президент Путін прийняв рішення про вторгнення в Україну. Він кидає виклик вільному світу».

Відео дня

«І це не Путін сильніший, це вільний світ слабший. Що сильніші ми, що більш ми об’єднані, чим менше буде розмов, що НАТО застаріле, чим менше буде «брекзитів» - то більше шансів вижити у вільного світу та демократії», - сказав лідер «Народного фронту».

Він наголосив, що українська нація проявила надзвичайну рішучість: «Ми боремося за нашу незалежність, адже ми віримо у своє майбутнє, в наш суверенітет і наш народ. Ми віримо у справжні цінності. І ми показали всьому світу, як український народ бореться за європейські цінності».

«Моє послання Російській Федерації - озброєній до зубів ядерній державі: забирайтеся з України», - сказав Яценюк.