Народний депутат України, перший секретар Кримського республіканського комітету Комуністичної партії Леонід ГРАЧ не виключає створення свого блоку партій на виборах до Верховної Ради Криму.

«Ми не повинні в кримській політиці ходити по різних вулицях, як це, на жаль, відбувається сьогодні: російські рухи - по один бік, комуністи - по другий, інші партії лівого напрямку - по третій. А ми повинні зосередити наші спільні зусилля в боротьбі за владу в єдиному кулаці», - сказав Л.Грач в ефірі однієї з кримських радіостанцій, повідомили УНІАН в прес-службі народного депутата.

У зв`язку з цим Л.Грач заявив, що є пропозиція на виборах до Верховної Ради Криму створити блок партій. «Є така пропозиція: створити блок партій. Хто до цього блоку ввійде, мені поки що важко сказати. Кримська республіканська організація Компартії. А хто ще погодиться - не знаю, важко сказати. Може, «Російський блок». Ті ж прогресивні соціалісти, а також просто соціалісти. Давайте на базі захисту конституційних повноважень, на базі наших лівих поглядів об`єднаємося в «Блок Грача», - сказав Л.Грач.

Відео дня

При цьому лідер комуністів автономії заявив, що у нього «сьогодні серед кримських політиків найвищий рейтинг у Криму».