фото facebook/rapanacondaz

Російська група Anacondaz виступила на фестивалі Atlas Weekend у Києві в неділю, 2 липня. Музикантам не заборонили в'їзд до України, незважаючи на те, що вони давали концерт в анексованому Криму в 2015 році, повідомляють «Крим.Реалії».

Читайте такожУ Києві зал заспівав замість російського співака, якого не пропустили через кордон (відео)

Нагадаємо, російському співакові Найку Борзову заборонили в'їзд до України, де він повинен був співати на київському фестивалі Atlas Weekend 2 липня.

Соліста групи «Дельфін» Андрія Лисікова також не пропустили до України для участі у фестивалі Atlas Weekend за концерти в Криму.

Іноземні артисти, приїжджаючи з гастролями в анексований Росією Крим через закриті Україною пункти пропуску, порушують українське законодавство. Деякі з артистів, які виступили на анексованій території або висловилися на підтримку російської анексії Криму, позбулися можливості виступати на материковій Україні.

Як повідомляв УНІАН, раніше віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко повідомив, що за 2 дні до України не пустили 7 співаків з Росії. Також він виступив за створення реєстру організаторів, які запрошують в Україну виконавців, що порушили українське законодавство.