Партія регіонів закликає народних депутатів Блоку Юлії Тимошенко написати заяви про відмову від депутатської недоторканності.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив член фракції Партії регіонів Василь КИСЕЛЬОВ, виступаючи сьогодні з парламентської трибуни.

В.КИСЕЛЬОВ звинуватив лідера БЮТ Юлію ТИМОШЕНКО у підвищенні зарплат державним службовцям та багатьох інших проблемах, які начебто вона сьогодні приписує Партії регіонів.

Відео дня

«Коли ж Ви щирі, Юлія Володимирівна», - запитав В.КИСЕЛЬОВ. При цьому він звернувся до Ю.ТИМОШЕНКО з пропозицією першою відмовитися від усіх пільг, якщо вона справді бажає виправити свої помилки. «Пропоную вийти на цю трибуну після мене… Вона особисто і її фракція, я хотів би, щоб вони сьогодні заявили, що подають заяви про відмову від депутатської недоторканності. Особисто я буду другим, хто після неї від цього відмовиться», - заявив В.КИСЕЛЬОВ.

У свою чергу народний депутат БЮТ Микола ТОМЕНКО закликав поставити на наступному тижні законопроект про відмову від депутатських пільг, наголосивши, що пільги потрібно знімати не заявами, а законом.