Кілька днів тому у Москві відгриміло весілля доньки Віктора Медведчука - Ірини  і Андрія Рюміна.

 Познайомилися молодята на гірському швейцарському курорті Сент Моріс. Вони каталися на лижах – кожен сам по собі - і звалилися в одну яму. Потім закохані пройшли випробування розлукою. Він – у Москві, вона – у Києві.

Відео дня

Після річних зустрічей на вік-ендах (Андрій приїжджав до Ірини майже на кожні вихідні), вони вирішили одружитися. Після весілля Ірина переїхала до свого коханого, і тепер вони разом житимуть у Москві.

Зять Віктора Медведчука має дипломи трьох вищих навчальних закладів.

Наречений - кандидат економічних наук, закінчив механіко-математичний факультет МГУ, Університет дружби народів і Університет нафти і газу, обидва за фахом "економіка.

Те, чим займається чоловік Ірини, здається, таємниця за сімома замками.

Освіченість Андрія Ірину може не лякати. Вона також може похвалитися не одним дипломом.

Ірина закінчила найстаріший у Європі коледж – Інститут Розенберга у швейцарському місті Сент Галлен. Потім закінчила Женевський університет, факультет міжнародних відносин. Вільно володіє трьома іноземними мовами – французькою, англійською, німецькою.

У Києві донька Медведчука працювала журналістом у глянцевому журналі "Gallery", а в Москві поки нічим не займається.

Що ж до подробиць весілля, то їх виявилося небагато. На ньому справді був присутній чи не увесь політичний і бізнесовий і естрадний російсько-український бомонд. Співали Басков, Повалій, Калінін, "Дискотека Аварія" та інші зірки. Цікавою деталлю ж виявився лише міфічний подарунок молодятам від Володимира Путіна, якого не побачив навіть батько нареченої...

ТаблоID