Народний депутат, представник «Нашої України» Олександр ТРЕТЬЯКОВ вважає оптимальним на сьогодні варіантом для «Нашої України» залишити Романа БЕЗСМЕРТНОГО головою Ради НСНУ.

Таку думку він висловив в інтерв`ю «Главреду».

«Тому що потрібно припинити всі ці дискусії і зрозуміти: партії потрібне не омолоджування, а посилення», - сказав О.ТРЕТЬЯКОВ, додавши, що Р.БЕЗСМЕРТНИЙ - це посилення партії.

Відео дня

Він наголосив, що «Нашій Україні» потрібен керівник Ради партії. «Аргумент перший. Я не розумію процесів, якими ніхто не управляє. Говорю це як управлінець. Тому що інакше це схоже на анархію. Друге. Якщо в сьогоднішній ситуації ми обираємо керівника не з партії, а «варяга», то ми, по суті, визнаємо, що все раніше зроблене було неефективним і неправильним. Директора змінюють коли? Коли не справився. Я ж переконаний, що склад керівництва, який є сьогодні, абсолютно дієздатний. І це не визнання своєї помилки - взяти і засунути голову в пісок, як страус, сказавши: «Давайте скасуємо цю посаду – керівника ради партії». Це не вирішення проблеми, а відхід від неї», - пояснив свою позицію О.ТРЕТЬЯКОВ.