Завтра фракція Партії регіонів підтримає постанову Верховної Ради про призначення виборів Президента України на 17 січня 2010 року.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр ЄФРЕМОВ під час засідання Погоджувальної ради.

О.ЄФРЕМОВ зазначив, що Партія регіонів підтримає призначення чергових вборів Президента України саме на 17 січня 2010 року, адже це є варіант, який відповідає Конституції України.

Відео дня

«Давайте не будемо далі гратися із Конституційним Судом», - сказав представник фракції Партії регіонів, висловивши задоволення щодо позиції представників фракції БЮТ, які також підтримають скорочення терміну проведення передвиборчої кампанії виборів Президента із 120 до 90 днів.

У свою чергу, голова Верховної Ради України Володимир ЛИТВИН також наголосив, що завтра ВР повинна розглянути постанову про призначення дати виборів Президента, а також законопроекти, які стосуються терміну проведення передвиборчої кампанії та спрямовані на уточнення реєстру виборців.