Єхануров відмовився очолити Нашу УкраїнуЧлен ради “Народного Союзу Наша Україна”, народний депутат Юрій ЄХАНУРОВ не збирається очолювати Раду партії.

Про це він заявив сьогодні в ефірі радіо “Ера”, повідомляється на сайті “Нашої України”.

“Я не збираюся очолювати Раду партії, – сказав Ю.ЄХАНУРОВ. – Я вважаю також, що члени попередньої Президії мають заявити, що вони не будуть претендувати на місця у новій президії Ради “Нашої України”. Ми маємо бути рядовими членами Ради”.

Відео дня

Однак при цьому член Ради НСНУ наголосив, що до складу Президії обов’язково має увійти Роман БЕЗСМЕРТНИЙ, аби забезпечити спадкоємність у партії, а також голова Статутного комітету Борис БЕСПАЛИЙ. “Ці дві людини мають бути своєрідним ядром Президії”, – впевнений Ю.ЄХАНУРОВ.

Він також відзначив, що партія має офіційно змінити назву на “Наша Україна”, але мова має йти не лише про механічне перейменування, а й про входження до партії тих сил, які на сьогодні входять до блоку “Наша Україна”.

Як повідомляв УНІАН, 16 листопада Рада НСНУ після майже 5-годинного засідання не змогла затвердити керівництво партії і оголосила перерву на три тижні для обговорення можливих кандидатур у регіонах.