Ющенко дорікнув Тимошенко за ЛуценкаПрезидент України Віктор ЮЩЕНКО заявляє, що Блок Юлії Тимошенко частково відповідальний за те, що проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія ЛУЦЕНКА було застосовано «неправовий арсенал засобів».

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу повідомила прес-секретар Президента Ірина ВАННІКОВА за результатами зустрічі В.ЮЩЕНКА з лідером БЮТ Юлією ТИМОШЕНКО.

За її словами, під час зустрічі В.ЮЩЕНКО нагадав Ю.ТИМОШЕНКО про те, що під час голосування у Верховній Раді за відставку Ю.ЛУЦЕНКО фракція БЮТ частково підтримала цю ініціативу.

Відео дня

Як сказав Президент, це сталося «у той час, як кампанія проти ЛУЦЕНКА мала явно політичний характер».

Як повідомляв УНІАН, 1 грудня ВР проголосувала за відставку Ю.ЛУЦЕНКА з посади міністра внутрішніх справ. За це рішення проголосували 248 народних депутатів із 434, зареєстрованих у залі, у тому числі 5 членів фракції БЮТ.

Того ж дня фракція БЮТ прийняла рішення про виключення двох депутатів - Василя ХМЕЛЬНИЦЬКОГО та Олександра ЄДІНА, які напередодні проголосували за постанову, якою уряду рекомендувалося розглянути питання відставки Ю.ЛУЦЕНКА.