Лідер «Фронту змін», народний депутат Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що силовими й оборонними відомствами в Україні повинні керувати виключно кадрові офіцери.

«Українська армія в такому самому стані, як і країна. А країна – у надзвичайно складному стані. Проте дуже важливо, що у нас ще залишилися кадрові генерали, кадрові офіцери, які здатні повернути боєздатність української армії», – зазначив А.ЯЦЕНЮК в інтерв’ю журналістам сьогодні під час відвідання Першої окремої гвардійської танкової бригади в смт Гончарівське Чернігівської області, повідомили УНІАН у прес-службі «Фронту змін».

Він висловив переконання, що в усіх силових відомствах, починаючи з Міністерства оборони і закінчуючи Міністерством внутрішніх справ, керівниками повинні бути тільки високопрофесійні офіцерські кадри.

Відео дня

«Ми сьогодні не готові до того, щоб силовими міністерствами керували люди, які не мають жодного відношення до них і не мають жодного розуміння, яким чином відновлювати боєздатність української армії і яким чином забезпечувати в країні порядок і законність», – наголосив А.ЯЦЕНЮК.