Кандидат на пост Президента України Арсеній ЯЦЕНЮК заявляє, що судитиметься по кожній виборчій дільниці, де буде виявлено порушення на виборах Президента України.

Про це він заявив у Дніпропетровську під час прямої телефонної лінії газети «Комсомольская правда в Украине», повідомили УНІАН у прес-службі А.ЯЦЕНЮКА.

Він наголосив, що “фальсифікації виборів уже почалися”. За його словами, «є БЮТ і Партія регіонів, які розуміють, що це (ці вибори) - їхній фінальний акорд”.

Відео дня

“Програш у цій виборчій кампанії для ТИМОШЕНКО і для ЯНУКОВИЧА означає фактично політичну пенсію без утримання, тому вони заготувили різні методи фальсифікації, і я знаю про всі ці методи, які вже сьогодні пропонуються”, - додав А.ЯЦЕНЮК.

Він зазначив, що в основному “перший удар робиться на села, тому що у нас 33 тисячі сіл”. За його словами, у них нереально не тільки завезти міжнародних спостерігачів, але й більшість кандидатів не можуть забезпечити в усіх селах спостерігачів, а також членів всіх виборчих комісій.

Як сказав А.ЯЦЕНЮК, “фальсифікація розрахована, в першу чергу, на бідне населення, якого в нас 90%”. Він додав, що йдеться про “скуповування голосів, підкуп членів комісій”. “По селах уже їздять і роздають гроші», - зауважив кандидат у президенти.

А.ЯЦЕНЮК наголосив, що “підкуп виборців здійснюється навіть у столиці України”, зокрема, у Києві роздають «подарунки» від Партії регіонів і БЮТ. «І це в місті Києві! Ви уявіть собі, що відбувається в глибинці?!» - заявив він.

При цьому кандидат у президенти підкреслив, що готовий до захисту результатів виборів на кожній виборчій дільниці. «В принципі, тільки в таких кандидатів, як ТИМОШЕНКО, ЯНУКОВИЧ і ЯЦЕНЮК, повністю сформовані комісії. В інших - або взагалі відсутні по окремих регіонах, або відбулися заміни, а хтось навіть не почав формування”, - додав він.

А.ЯЦЕНЮК наголосив, що займався “цим питанням 8 місяців, оскільки прекрасно розумів, що можна мати рейтинг хоч 20%, тільки цей рейтинг мої «друзі» з БЮТ і Партії регіонів обскубають, як курку».

Він також запевнив, що по кожній дільниці, де будуть порушення, звертатиметься до суду. «Я, звичайно, розумію, що є адміністративний і фінансовий ресурси в руках ТИМОШЕНКО і ЯНУКОВИЧА, але нічого, будемо «воювати», - додав А.ЯЦЕНЮК.