Народний депутат України, член фракції Партії регіонів Сергій КІВАЛОВ прогнозує, що Верховна Рада України дасть згоду на повторний розгляд питання щодо обмеження розміру можливого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні в інтерв’ю журналістам, коментуючи заяву фракції БЮТ щодо необхідності розгляду цього питання в першочерговому порядку.

С.КІВАЛОВ сказав, що, скоріш за все, завтра з цього питання відбудеться координаційна рада коаліції.

Відео дня

«І, я думаю, що все одно це питання буде розглянуте, якщо не цього тижня, то пізніше», - додав С.КІВАЛОВ.

У свою чергу, член фракції Партії регіонів, голова Комітету ВР з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Віктор ТИХОНОВ наголосив, що антикризова коаліція для уникнення блокування роботи ВР буде домовлятися з БЮТ та «Нашою Україною» щодо розгляду цього питання.

«Будемо продовжувати працювати і будемо домовлятися», - сказав він.

При цьому В.ТИХОНОВ наголосив, що dсі постанови і dсі законопроекти мають розглядатися в сесійній залі чітко відповідно до регламенту.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні лідер БЮТ Юлія ТИМОШЕНКО заявила, що у разі відмови Верховної Ради розглядати у першочерговому порядку законопроект щодо обмеження розміру тарифів, фракція БЮТ, а також фракція «Наша Україна» не дадуть можливості проводити пленарне засідання в нормальному режимі.

Відповідаючи на запитання, чи означає це, що «Наша Україна» і БЮТ блокуватимуть роботу ВР, Ю.ТИМОШЕНКО сказала: «Ми використаємо всі можливі засоби».