Новий закон про Кабінет міністрів не позначиться на роботі уряду.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу заявив прем`єр-міністр України Микола АЗАРОВ.

«В основі роботи уряду лежить стабільність, передбачуваність, надійність», - сказав М.АЗАРОВ.

Відео дня

Він не уточнив, які кадрові зміни можуть відбутися в уряді, підкресливши, що «ніяких революцій» не буде, і склад уряду буде приведено у відповідність з Конституцією.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 жовтня, Верховна Рада прийняла новий закон про Кабінет міністрів України у зв`язку з рішенням Конституційного Суду про скасування політреформи 2004 року. За нього проголосували 252 з 431 народного депутата, зареєстрованого в сесійному залі.

Під час цього самого голосування було прийнято й інший закон «Про внесення змін до деяких законів України з приведення їх у відповідність з Конституцією України».

Представники опозиції під час голосування кричали «Хунта!». Народні депутати з фракції БЮТ і ряд депутатів від НУ-НС відзначали серйозне порушення регламенту ВР, оскільки одним голосуванням не лише приймаються два закони, а й при цьому депутати ще і не мають нагоди внести свої пропозиції до них. Зокрема, народний депутат Анатолій ГРИЦЕНКО підкреслив, що він був готовий після ухвалення в першому читанні законопроекту про Кабмін внести ряд поправок до нього.

Але представники парламентської більшості взагалі не реагували на виступи представників опозиції, і одним голосуванням прийняли два закони одразу в цілому.