Робоча група працює над змінами до статті 102 закону про вибори народних депутатів, які встановлюватимуть особливості проведення позачергових виборів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив народний депутат V скликання від «Нашої України» Микола ОНІЩУК.

«Робота йде над статею 102, яка встановлює саме особливості проведення позачергових виборів», - сказав він, додавши, що робоча група відпрацювала приблизно половину статей, які стосуються змін до закону про вибори.

Відео дня

Водночас М.ОНІЩУК зазначив, що значну частину статей, які обговорюються, погоджено, а ті з них які викликають дискусію, винесені до протоколу розбіжностей.

За словами М.ОНІЩУКА, сьогодні можна очікувати завершення роботи над цим законопроектом з урахуванням 2-3 статей, які потім обговорюватимуться.

Відповідаючи на запитання, чи працюватиме завтра робоча група, він сказав, що цього не можна виключати. «Хоча я змушений вам сказати – робоча група працювала щоденно і, швидше за все, робоча група працювати не буде», - додав він.

Замість цього, за словами М.ОНІЩУКА, може бути продовжено роботу експертної групи.