Перший заступник голови партії «Батьківщина» Олександр ТУРЧИНОВ вважає, що Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ продовжує дезінформувати громадян країни.

Як передає кореспондент УНІАН, про це О.ТУРЧИНОВ заявив журналістам, коментуючи сьогоднішню прес-конференцію В.ЯНУКОВИЧА.

«Це дезінформація суспільства, яка розрахована на те, що люди не дивляться телебачення, не читають газет, або дивляться тільки їхні канали і читають тільки їхні газети», - сказав О.ТУРЧИНОВ.

Відео дня

За його словами, в «Батьківщині» були шоковані заявою В.ЯНУКОВИЧА про те, що попередній лідер фракції Іван КИРИЛЕНКО відмовився від декриміналізації статті Кримінального кодексу, за якою засуджено екс-прем’єра Ю.ТИМОШЕНКО.

«Саме Іван КИРИЛЕНКО разом з Віктором ШВЕЦЕМ є авторами закону про приведення українського законодавства у відповідність до європейських стандартів і рішень Організацій Об’єднаних Націй. Це шок, коли на цьому рівні людям говорять дезінформацію», - пояснив він.

«На жаль, всі заяви там про якісь європейські орієнтири, про якесь правосуддя в Україні перекреслені. На них поставлена крапка при цій владі», - підкреслив О.ТУРЧИНОВ.

У свою чергу депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергій ВЛАСЕНКО вважає, що на своїй прес-конференції В.ЯНУКОВИЧ дозволив собі висловити пряму погрозу на адресу журналіста.

«Він боїться прямих питань журналістів. Це підтверджує його відповідь на запитання одного із журналістів щодо Межигір’я. У відповідь пролунали прямі погрози», - зазначив він.