Михайло Волинець

Народний депутат з фракції «БЮТ-Батьківщина» Михайло Волинець оголосив безстрокове голодування через постійні відмови тюремників дозволити соратникам екс-прем’єра Юлії Тимошенко побачитися з нею.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії «Батьківщина» з посиланням на М.Волинця, який зараз перебуває у кімнаті для побачень на території Качанівської колонії у Харкові.

«У зв’язку із забороною керівником колонії права на побачення з Юлією Тимошенко я о 10.00 оголосив безстрокове голодування в адміністративному корпусі», - сказав М.Волинець.

Відео дня

Він повідомив, що зараз пише відповідну заяву керівництву установи.

Народний депутат зазначив, що відмовляючи у праві на побачення, керівник колонії Іван Первушкін порушив пункт 1 статті 110 Кримінально-виконавчого кодексу.

«Я повинен був 4 червня виїхати на сесію Міжнародної організації праці. Звісно, що я не зможу взяти участь у сесії, де у мене були заплановані зустрічі», - сказав він.

М.Волинець також повідомив, що він разом з народним депутатом Остапом Семераком мають намір передати звернення з проханням надати можливість першому заступнику голови партії «Батьківщина» Олександру Турчинову зустрітися з Ю.Тимошенко.

М.Волинець додав, що на всі аналогічні зверненні були отримані відмови.