Міліція

Як передає кореспондент УНІАН, близько 70 правоохоронців перебувають біля центрального входу. Крім того, окремі пости розставлені поблизу будівлі.
За словами керівника загону, капітана міліції, це пов’язано з необхідністю охорони громадського порядку, зокрема, у зв’язку із проведенням акції опозиції “Вставай, Україно!”.

Як повідомив УНІАН народний депутат від «Батьківщини» Максим Бурбак, біля міської ради з 15.00 до 18.00 планується мітинг опозиції, а також зустріч з народними депутатами. За його словами, відповідне повідомлення від групи народних депутатів - Володимира Яворівського, Андрія Павловського, Михайла Хмеля та Андрія Парубія - дві години тому було подано до міськвиконкому, “так що акція санкціонована”.

“Представники опозиції зберуться на площі Рози Люксембург і після 15.00 розпочнуть свою акцію біля мерії”, - сказав народний депутат.

Відео дня

“Акція проводиться у зв’язку з тим, щоб висловити протест проти спроб місцевої влади заборонити акцію “Вставай, Україно!” у Харкові”, - сказав М.Бурбак.

За його словами, частина учасників акції о 15.00, як і планувалося, з площі Рози Люксембург вирушить до площі Руднєва, де у будівлі Апеляційного суду Харківської області відбудеться чергове засідання Київського райсуду Харкова у справі ЄЕСУ.