Арсеній Яценюк

Як передає кореспондент УНІАН, про це А.Яценюк заявив на засіданні парламенту під час розгляду питання про відповідальність уряду.
Він зазначив, що В.Янукович - це та людина, “яка винна у всьому, що відбувається сьогодні в країні”. Він зазначив, що сьогодні голосування за недовіру уряду покаже, який рівень підтримки його в парламенті. За його словами, нинішній уряд, “який корумпує країну, який корумпує політиків буде триматись за останнє для того, щоби кожен день під час роботи в кріслі чи то прем’єра, чи то міністра, чи то Президента і далі грабувати країну”. “Але це голосування буде показовим, бо ми побачимо, який реальний рівень підтримки у цього уряду. Той, хто голосує проти постанови, це той, хто підтримує цей Кабінет міністрів України. Це той, хто підтримує безробіття, корупцію, підвищення пенсійного віку, закриття 900 шкіл, 300 лікарень”, - наголосив А.Яценюк.

На тему: Під час виступу Яценюка у ВР виключилась демонстрація слайдів

А.Яценюк наголосив: “Ми, як опозиція, чітко заявляємо, ми зреалізуємо свій план, ми знаємо, що робити, і ми знаємо як робити, і ми це зробимо”. Він підкреслив, що вимога опозиції - це відставка уряду, уряду Януковича-Азарова.

Відео дня

Після виступу А.Яценюка в сесійній залі піднялися народні депутати із фракції “Батьківщина” та “Свобода” і оплесками вітали доповідача. В той же час представники фракції Партії регіонів кричали: “Ганьба!”.