Олександр Єфремов

Як передає кореспондент УНІАН, про це Єфремов сказав під час брифінгу після Погоджувальної ради, відповідаючи на питання журналістів.

«Так це не робиться, коли щось прийшло в голову одному депутату, він приходить і говорить: «Давайте запросимо Президента, щоб він прийшов», - сказав Єфремов.

На тему: Опозиція просить Рибака запросити Януковича до парламенту

Відео дня

Водночас, на його думку, якби “ми зайшли до сесійної зали і сказали, що у нас всі питання узгоджені, всі документи напрацьовані, лише лишилося виконати формальну функцію — проголосувати, тоді б так”.

“Але коли немає ні першого, ні другого, а ми говоримо, давайте здійснимо третє, тоді для чого це робити?”, - запитав Єфремов.

Загалом, за його словами, Янукович завжди у разі необхідності приходить до парламенту, і “жодного разу не було такого, щоб парламент запрошував Президента і Президент відмовив парламенту в цьому”.

“Тим паче, жодного разу не було такого, щоб керівники фракцій зверталися до Президента, щоб зустрітися з ними, отримав хтось відмову”, - сказав лідер фракції ПР.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні на засіданні Погоджувальної ради лідер фракції “Батьківщина” Арсеній Яценюк попросив голову Верховної Ради Володимира Рибака запросити Президента у четвер, 21 листопада, на засідання парламенту, щоб він підписав євроінтеграційні законопроекти, які парламент планує розглянути того дня.