Народний депутат України, голова Житомирської обласної організації партії “Наша Україна” Павло ЖЕБРІВСЬКИЙ прогнозує, що обрання Юлії ТИМОШЕНКО Президентом на наступних президентських виборах призведе до згортання демократії в Україні. Про це він заявив журналістам на засіданні обласного медіа-клубу, передає кореспондент УНІАН.

“Я не проти Ю.ТИМОШЕНКО і розумію, що її треба було обрати прем’єром, однак думаю, що у червні наступного року, швидше за все, почнуться протиріччя, протиставлення Ю.ТИМОШЕНКО Віктору ЮЩЕНКУ і, на жаль, це може бути величезною втратою для демократії в Україні”, - сказав П.ЖЕБРІВСЬКИЙ і спрогнозував можливі загрозливі для України наслідки цього політичного кроку.

“Коли я говорив “за", голосуючи за обрання Ю.ТИМОШЕНКО прем’єром, то для мене це було дуже важко, бо я розумів необхідність цього на сьогоднішньому етапі, однак усвідомлював і загрозливі наслідки цього кроку, які будуть через півроку, через рік", - зізнався депутат.

Відео дня

При цьому П.ЖЕБРІВСЬКИЙ наголосив, що для нього особисто та для партії “Наша Україна” “демократія в Україні є особливо важливою” і повідомив про намір “відстоювати її завжди і всюди”.

“У Росії люблять Володимира ПУТІНА, однак там немає демократії", - зазначив політик.

“Я усвідомлюю, що швидше за все, Ю. ТИМОШЕНКО буде невдовзі Президентом України, однак я розумію, що це призведе до згортання демократії в Україні, і для мене це - жах", - наголосив П.ЖЕБРІВСЬКИЙ.