times.if.ua

Станом на 20:50  20 січня міністр Олександр Клименко знаходиться на своєму робочому місці у приміщенні центрального апарату  Міністерства у м.Києві  та координує роботу територіальних органів доходів і зборів у виконанні покладених на них функцій із реалізації податкової та  митної політики, повідомили у відомстві.

Зокрема, сьогодні відбулася апаратна відеонарада Міністра із керівниками головних управлінь та митниць Міндоходів у регіонах, присвячена поточній ситуації із станом наповнення державного та місцевих бюджетів, а також надходжень єдиного соціального внеску. Під час наради в тому числі обговорювалися шляхи нормалізації роботи податкових і митних органах у регіонах, де їх робота ускладнена блокуванням з боку протестувальників.

Міністерство доходів і зборів підкреслює, що знаходиться поза політикою.

Відео дня

"Просимо громадян із розумінням поставитися до цього та не перешкоджати роботі органів доходів і зборів із забезпечення стабільного наповнення бюджетів всіх рівнів, акумуляції коштів, необхідних для виплати пенсій, стипендій, заробітних плат для працівників бюджетних організацій, а також функціонування у нормальному режимі митних пунктів", - підкреслили у Міндоходів.