Небом над західним та центральним військовими округами Росії весь день літають бойові літаки. На бойову готовність перевіряють 150 тисяч військових, 80 кораблів, 90 літаків, 120 гвинтокрилів, близько 1000 танків.

Читайте такожУ Держдумі Росії працюють над спрощенням процедури приєднання нових територій - ЗМІ

Після сигналу тривоги вони пересуваються до так званих "заданих точок", там вони чекатимуть наступних вказівок. Ці точки можуть знаходитися де завгодно, про вказівки командири дізнаються, лише відкривши таємні пакети, повідомляє ТСН.

Армію, твердять, перевіряють на готовність вирішувати кризові становища, які загрожують безпеці Росії. Тим часом російський МЗС називає новостворений український Кабмін "урядом переможців", зазначаючи, що туди входять представники націонал-екстремістів.

Читайте такожБілий Дім більше не визнає Януковича Президентом України

Учора в Москві підтвердили пресі: дійсно надали притулок Віктору Януковичу, оголошеному в розшук в Україні. Мовляв, цим кроком Росія не дає правових оцінок, просто сусідня держава вирішила підтримати людину, яка опинилася в біді.

В Росії переконані, що Януковичу та його родині загрожує реальна небезпека.

В розмові з держсекретарем США Джоном Керрі Сергій Лавров вкотре наголосив, що Росія вважає необхідним виконання угод 21 лютого. А з оточення самого Віктора Януковича повідомили: сьогодні о третій годині дня за Києвом він дасть прес-конференцію в Ростові-на- Дону.