Кличко Фото:УНИАН

Про це заявив лідер партії “УДАР” Віталій Кличко під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка.

"Європейська інтеграція повинна повернути університету, та й будь-якому вишу його первинну функцію: осередку знань, розвитку науки і невід’ємної частини прогресу країни", - відзначив Віталій Кличко.

І нагадав, що у Верховній Раді нарешті проголосували в першому читанні за новий закон про вищу освіту, ухвалення якого надасть вишам більшу автономію та фінансову незалежність. Лідер "УДАРу" закликав студентів прийти 25 травня на виборчі дільниці і обов'язково проголосувати, адже від позиції кожного українця залежить майбутнє країни. 

Відео дня

"Сьогодні, коли існує загроза цілісності і незалежності нашої країни, від позиції кожного з вас багато залежить. Ваш голос може бути вирішальним, чи відбудуться зміни в країні чи ні. Тому я закликаю кожного 25 травня прийти на виборчу дільницю і зробити свій вибір. Від кожного з вас залежить майбутнє нашої держави", - наголосив Віталій Кличко.

Він відзначив, що його ключова задача - початок побудови сучасної європейської країни зі столиці, де нарешті  запанують  закон і справедливість. Кличко наголосив на важливості якісної освіти, адже молоді фахівці є рушійною силою розвитку держави. Відповідаючи на запитання студентів, Кличко запевнив, що ставши мером, обов'язково відновить програму стажування студентів у КМДА.