city.zt.ua

На центральному автовокзалі у Житомирі шукають вибухівку повідомили кореспонденту УНІАН у секторі зв’язків з громадськістю Управління МВС України у Житомирській області.

Згідно з повідомленням, сьогодні, 17 липня, близько 8.00 на телефонну лінію «102» надійшло повідомлення з центрального автовокзалу Житомира про те, що до них подзвонив невідомий чоловік і наказав евакуювати людей у зв’язку із замінуванням приміщення. Вже за годину анонім повідомив про закладення вибухівки й в одному з магазинів, що знаходиться поряд з вокзалом. В обох місцях працюють правоохоронці та вибухотехніки.

Читайте також"5 канал" призупинив мовлення через чергове повідомлення про замінування

Відео дня

Одразу ж після отримання тривожного повідомлення до центрального автовокзалу виїхали слідчо-оперативні групи УМВС і Житомирського міськвідділу міліції, Управління ДАІ, працівники вибухотехнічної служби, представники інших правоохоронних відомств.

Проводиться евакуація людей, обмежено рух транспорту на автодорозі поблизу.

Читайте такожУ Києві "замінували" торгові центри Ocean Plaza, "Магелан", "Україна"

Експерти вибухотехнічної служби, застосовуючи службових собак та спеціальні технічні засоби, проводять ретельний огляд приміщень на автовокзалі та у торгівельному закладі.