Во время артобстрела погиб один мирный житель / Фото telegraf.com.ua

Про це повідомляє прес-служба Донецької міськради.

Зокрема, під час артобстрілу осколкові поранення, не сумісні з життям, отримав один чоловік, що знаходився в той момент на вулиці Чехословацької. У тому ж районі отримали важкі осколкові поранення дві молоді дівчини.

Крім того, снаряди потрапили в будинок за адресою Містобудівників, 98. Пожежу було локалізовано силами МНС. Постраждали особисті речі мешканців, жертв немає. Ударна хвиля також вибила скло прилеглих будинків.

Відео дня

Читайте такожУ Донецьку на дах балкону 9-поверхового будинку потрапив снаряд - міськрадаОбстрілу піддався Кіровський район. Снаряд потрапив у виробничий корпус, розташований за адресою: вул. Слєпньова, 82б, в результаті чого спалахнув вогонь. Пожежу ліквідовано, постраждалих немає. Крім цього, жителі деяких будинків мікрорайону Семашко повідомляють про вибиті вікна своїх квартир.

Читайте такожУ Донецьку через артобстріл пошкоджено 11 будинків Станом на 9.00 бойових дій немає. Комунальні підприємства працюють у штатному режимі, громадські транспорт вийшов на лінії.

Тривають роботи з відновлення електропостачання. Проте, наразі в Куйбишевському районі залишаються без електропостачання 24 трансформаторні підстанції.