Скріншот з відео

Як повідомили УНІАН у прес-службі СБУ, затриманий злочинно співробітничав з терористичною організацією "ЛНР" як член так званого "парламенту ЛНР", будучи представником конгломерату "Рубіжне - Лисичанськ -Сєверодонецьк".

"СБУ здобула докази протиправної діяльності громадянина Коровіна І.П., пов’язані із його публічними закликами до повалення конституційного ладу України, які він висловлював у червні ц.р. під час проведення сесій міських рад м.Лисичанськ та м. Дружківка," - йдеться в повідомленні.

Після визволення силами АТО Сєверодонецька та Лисичанська  Коровін  з метою уникнення законного покарання переховувався на території Луганщини, плануючи втечу до РФ та підтримуючи конспіративні зв’язки із терористами "ЛНР".

Відео дня

Читайте такожНа Чернігівщині СБУ заарештувала бойовика "ДНР"Слідчим відділом УСБУ в Луганській області стосовно вказаного громадянина зареєстровано кримінальне провадження за ч.1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.