Зеленський заявив, що не вміє "домовлятися" / фото УНІАН (В'ячеслав Ратинський)

Президент України Володимир Зеленський стверджує, що став реальним вироком для попереднього глави держави Петра Порошенка, вигравши у нього виборчі перегони.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Зеленський повідомив на підсумковій прес-конференції глави держави за результатами двох років роботи на посаді.

"Я уже став його вироком. Він просто не хоче усвідомити, що відбулося", - заявив президент.

Відео дня

Глава держави сказав, що Порошенко "багато чого зробив дуже серйозного, дуже поганого, коли був президентом України".

Читайте такожЗеленський розповів, яку країну він прагне побудувати"Все це добіжить. Це карма. Окрім правоохоронних органів - це карма. Ми бачимо тільки поверхнево все те, що було зроблено, для чого, для кого... Я просто розумію, це відбувалось у них щодня. Це жах. Я не хочу про це говорити, про деталі, про їхні кроки, про їхні операції, про їхній бізнес, про їхні реальні, спеціальні блокади заради того, щоби заробляти гроші з того чи іншого напрямку. Про Крим", - заявив Зеленський.

"Я вважаю, найстрашніше, що він сам не розуміє, що для нього людина - це ніщо, і це не можна виправити ніколи, нічим. Ні досвідом, ні освітою", - наголосив Зеленський.

Президент додав, що він став "реальним вироком" для Порошенка, коли виграв вибори президента.

Зеленський додав, що у нього немає жодних сентиментів до Порошенка і він не веде з попереднім очільником держави жодних розмов, хоча спочатку п'ятий президент України хотів приходити і домовлятися. "Ця людина вже не приходить. Слава богу. Я дуже радий. Мені так легше жити і працювати" , - сказав глава держави.

Прес-конференція Володимира Зеленського: що відомо