У разі масштабної агресії РФ проти України по Володимиру Путіну може бути завдано потужного удару, вважає генерал / фото Reuters

Колишній керівник української Служби зовнішньої розвідки, генерал Микола Маломуж вважає, що Російська Федерація не готова до масштабної війни з українською державою.

Якщо РФ нападе на Україну, будуть гинути не тільки українці, а й росіяни, і це стане "надзвичайно потужним" ударом по російському президенту Володимиру Путіну, розповів експерт в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами співрозмовника, зараз громадянам Росії не подобається такий сценарій.

Відео дня

Читайте такожЗагроза вторгнення Росії в Україну: у Путіна заговорили про "спробу провокації""На сьогодні, за всіма даними й оцінками в Російській Федерації, вона ні геополітично, ні військово, ні економічно, ні ментально не готова до такої війни. Тому що будуть гинути не тільки українці – будуть гинути росіяни. Це буде надзвичайно потужний удар по Путіну...", – заявив генерал.

Раніше американське видання The Washington Post повідомило, що РФ збільшила чисельність своїх військ біля кордону України.

Пізніше глава Головного управління розвідки Міноборони нашої країни Кирило Буданов поділився, що російська сторона перекинула до українського кордону понад 90 тисяч військових і готується до вторгнення наприкінці січня – на початку лютого 2022 року.

Вас можуть зацікавити такі новини: