Бахматов іде від Кличка / фото УНІАН

Радник Київського міського голови Максим Бахматов заявив, що разом з Офісом трансформації припиняє свою роботу в Київській міській держадміністрації через політичну турбулентність у КМДА.

Про це Бахматов написав на своїй сторінці у Facebook.

"Чому я вирішив вийти з КМДА тепер? Тут почалась турбулентність, проте не управлінська, де я почуваюсь як риба в воді, а політична.

Відео дня

Така турбулентність на, мою думку, завжди токсична і несумісна з ефективним управлінням. Вкрай складно керувати процесами, всі учасники якого мають на меті за будь-яку ціну не брати на себе жодної відповідальності і зобов’язань", - зазначив він.

Читайте такожТроси для моста на Троєщину за 14 мільйонів гривень виявилися непридатними

Також Бахматов зауважив, що отримав завдяки роботі в КМДА розуміння, що управлінська система в місті потребує жорсткої трансформації і реструктуризації, і що не можна ефективно змінити окремі сфери в місті, "не змінюючи загальної конструкції".

"Інтриги це не той інструмент, який допомагає в управлінських проєктах, на чому я профілююсь. Саме тому для мене аж надто важливо ім’я і репутація. Коли ім’я і репутація буде важлива всім ключовим гравцям цієї гри, ви побачите якісну зміну. Як політичного, так і економічного з соціальним", - написав Бахматов.

Бахматов вважає, що якісної зміни Київради після місцевих виборів кияни не побачать. "Будуть плюс-мінус ті самі люди, що й останні 20 років до того. Це сплав за останні 20 років. Влада всіх рівнів, бізнес, силовики, кримінал. Це по волшебству нікуди не зникне", - написав він.

Читайте такожКличко відповів на пропозицію партії Порошенка піти на вибори мера під її прапорами

Також він додав, що наразі не має наміру балотуватися на виборах мера столиці.

Як повідомила прес-служба КМДА, мер Київський міський голова Віталій Кличко вручив Бахматову нагрудний знак "Знак пошани" за роботу на громадських засадах на благо міста.

Як повідомляв УНІАН, 23 вересня 2019 року Кличко представив свого нового радника – підприємця та засновника Comedy Club UA Максима Бахматова, якого планував в перспективі зробити своїм заступником.