Денис Шмигаль / фото REUTERS

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що розглядається можливість утворення міністерства розвитку промисловості, зокрема оборонно-промислового комплексу.

Читайте такожРНБО ухвалила державне оборонне замовлення майже на 26 мільярдів гривеньЯк передає кореспондент УНІАН, про це він заявив під час прес-конференції.

"Ідея полягає в тому, щоб ввести додаткову посаду або можливо, навіть додаткове міністерство по розвитку промисловості, в тому числі оборонно-промислового комплексу України", - сказав він.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 3 червня президент України Володимир Зеленський заявив, що наступного тижня будуть розглянуті кандидати на посаду віце-прем'єра з питань розвитку промисловості і ОПК.

«На базі Ради нацбезпеки та оборони я дав доручення минулого тижня, зараз підбираються кадри ... Наступного тижня у нас на базі РНБО буде комісія, я буду входити до її складу, будуть люди, які повинні прийти зі стратегією. У нас буде не просто міністр ОПК, у нас буде віце-прем'єр з ОПК і промисловості, буде віце-прем'єр, тому що він повинен мати не лише свою вертикаль, як міністр, а й координувати кілька підприємств», - сказав він.