Мосейчук розповіла анекдот про Путіна

Ведуча "Право на владу" Наталія Мосейчук почала ефір ток-шоу 24 вересня з анекдота про президента Росії Володимира Путіна. 

Читайте такожПутіна висунули на Нобелівську премію миру - росЗМІ

"Путін потрапляє на небеса. Його зустрічають архангели і кажуть: "Обирай, куди тобі: в пекло чи в рай?". Путін каже: "Давайте спочатку подивимося пекло". Він заходить в пекло — там "двіж" такий! Всі на мотоциклах, байкери, коньяк ллється — одним словом, все класно. Потім потрапляє в рай — там душі з хмаринки на хмаринку перелітають, така благість. Архангел каже: "І куди тобі?". Володимир Володимирович каже: "Мабуть, в пекло". Приходить у пекло і бачить зовсім іншу картину: сидить чорт, казани, головешки, кричать всі: "Рятуйте! Боляче, боляче!". Він каже: "Чекайте, а де той "двіж", що був?". "А то була піар-кампанія", — відповіли йому", — сказала Мосейчук. 

Відео дня

Кілька фактів про Володимира Путіна 

  • У 2014 році Росія під керівництвом Путіна окупувала український півострів Крим. Почала військову агресію на сході України. 
  • У 2020 році росіяни підтримали поправки до Конституції, які дозволять Путіну знову балотуватися в президенти країни. 
  • Путін перебуває на посаді президента РФ з 1999 року. Лише у 2008-2012 його на посту змінив Дмитро Медвєдєв. Тоді Путін був главою уряду. 
  • Проти Росії та політики Путіна діють міжнародні санкції.