Артур Палатний розповів про новий етап розвитку УДАРу / фото УНІАН

УДАР починає трансформацію в партію, яка стане відкритою платформою для всіх активних українців.

Про це в інтерв'ю ЛБ.юа розповів нещодавно призначений голова виконкому партії Артур Палатний.

"Ми починаємо трансформацію "Удару" в партію, яка стане відкритою платформою для всіх активних українців. Зосередимося на створення великої української команди людей, які не вважають Україну "failed state", не згодні з тим, що Україна - це "держава 404". Це люди, які хочуть жити в сильній європейській країні, де головна сила закону, а не закон сили. З такими людьми нам по дорозі", – заявив Палатний.

Відео дня

Голова виконкому УДАРу акцентував на тому, що в партію планують посилити за рахунок компетентних, досвідчених і порядних людей, а не просто "нових облич".

"Для "Удару" зараз стоїть завдання сформувати в Україні команду не просто "нових обличь". Головні принципові критерії для нас незмінні: компетентність і професіоналізм і, звичайно, патріотизм. І тут для нас важливий наш досвід. "Удар" не новачок в українській політиці. Ми далекі від політичного інфантилізму, який демонструють нинішні так звані "нові" партії з політконсервами всередині. Україні потрібна зважена політична альтернатива. "Удар" може стати цією альтернативою", - наголосив Палатний.

Нагадаємо, призначення головою виконкому УДАРу Артура Палатного глава партії Віталій Кличко назвав новий етапом у розвитку партії.