Зеленський звинуватив ЗМІ Порошенка в дезінформації / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський заявив, що призначений у серпні цього року заступник керівника Офісу президента Олег Татаров, який працював у структурі МВС за часів президенства Віктора Януковича, не причетний до розгону мітингувальників під час Революції гідності у 2013-2014 роках.

Читайте такожЗеленський заявив, що вірить в укладання мирної угіддя з ПутінимПро це глава держави сказав в інтерв'ю для програми ВВС HARDtalk.

«Ви знаєте, в правоохоронних органах працювало багато різних людей за часів Януковича. Вони залишались працювати за часів Порошенка. Багато таких людей», - сказав він.

Відео дня

На його думку, серед них були й професіонали.

«Це просто слова зараз звучать, Вибачте мене, будь ласка, за таке формулювання. Це просто слова. Хтось каже. Ця конкретна людина нікого не розганяла. Я б ніколи - я поважаю Майдан, ми поважаємо пам'ять загиблих, я патріотична людина, я президент України - ніколи не призначив би людину, яка розганяла людей на Майдані», - зазначив Зеленський.

Президент переконаний, що «це піднімають ЗМІ, якими володіє пан Порошенко».

«Всі знають, що у нас був олігарх-президент. Добре, ми пройшли це. Але йому досі здається, що він президент. Він фінансує різні засоби масової інформації, володіє ними. Є у нього ЗМІ, якими він не володіє. Він не може заспокоїтися, що він не президент. Ось і все. Все, що відбувається, пов'язане саме з цим питанням», - додав Зеленський.

Олег Татаров: що відомо

  • 5 серпня президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офісу президента України.

  • Татаров - випускник Національного університету внутрішніх справ, також закінчив Національну академію внутрішніх справ та Національний університет ім. Т.Шевченка.

  • У 1999-2014 роках служив в органах внутрішніх справ.

  • З 2011 року був заступником начальника Головного слідчого управління МВС України.

  • З 2014 року займався адвокатською практикою як керуючий партнер адвокатського об'єднання «Татаров, Фаринник, Головко».