Кабмін ухвалив рішення про призначення в.о. міністра довкілля й голови Держгеокадастру / Фото УНІАН

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні ухвалив рішення призначити Ірину Ставчук першим заступником міністра охорони довкілля і природних ресурсів, а також поклав на неї виконання обов'язків міністра.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні.

Читайте такожЗеленський представив Кондратюка на посаді голови Служби зовнішньої розвідки (фото)

Відео дня

За його словами, також на сьогоднішньому засіданні уряд призначив Романа Лещенка головою Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, а Олексія Башкірова - головою Державної сервісної служби містобудування України.

Як повідомляв УНІАН, 27 травня Кабінет міністрів схвалив проект постанови, якою функції Міністерства енергетики та захисту довкілля поділяються на два відомства.

«Ми йдемо таким шляхом: виділяємо Міністерство екології та будемо прискорювати всі процедури, рухатися вперед, і критично важливо в кризовий час забезпечити функціонування Міністерства енергетики. Це важливо, оскільки криза може призвести до непоправних наслідків. Екологія зараз працює, буде призначений виконуючий обов'язки», - сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Як повідомляв раніше УНІАН, Кабінет міністрів призначив Еміне Джапарову на посаду першого заступника міністра закордонних справ.