Фейгін вважає, що будь-який створений Україною дрон зможе завдати шкоди Москві / фото kievpravda.com

У Кремлі всерйоз розглядають ескалацію війни з Україною, яка може статися у вигляді ракетної атаки по Банковій, Верховній Раді та штабу ЗСУ. 

При цьому глава РФ Володимир Путін розуміє, що такий крок з боку Москви може обернутися ударами у відповідь з боку України. Тому він оперативно встановлює комплекси "Панцир-С1" на дахах московських будівель, як зазначив російський блогер Марк Фейгін у своїй співбесіді з Геннадієм Гудковим.

"Я чув таку версію, якій я сам більше схильний вірити. Це дійсно новий етап: з Герасимовим, новим планом, наступом. Він передбачає нові удари, але вже не по критичній інфраструктурі, а по центрах прийняття рішень. Умовно кажучи, давайте десять ракет запустимо по Банковій, по штабу ЗСУ, по Верховній Раді", - зазначив він.

При цьому блогер вважає, що у Путіна є розуміння того, чим обернеться така ескалація.

"Цілком очевидно, якщо в Банкову потрапить ракета, про що тоді взагалі розмову вести. Природно, вдарять тоді й по Новогіреєво (район в Східному адміністративному окрузі Москви – Ред.) і по Кремлю, і по Генштабу на Фрунзенській набережній, і на Новому Арбаті по будівлі Міноборони, по ФСБ, Луб'янці – всюди вдарять", - вважає Фейгін.

Він припустив, що будь-який створений Україною дрон зможе завдати шкоди й зруйнувати ті чи інші московські будівлі, що стане ударом для пропагандистського режиму.

 "Москва, а у тебе дах горить Генштабу. Будівля жовтенька за Кремлем, де він сидить. Хоча кажуть, що не сидить", - припустив шокову реакцію Кремля на удари ЗСУ блогер.

Розгортання комплексів ППО в Москві

Раніше ЗМІ з'ясували, що кілька тижнів тому біля резиденції російського диктатора Володимира Путіна в районі Валдая (Новгородська область) встановили комплекс протиповітряної оборони, який постійно перебуває на бойовому чергуванні. 

Відомо, що комплексами "Панцир-С1" перекрили всю центральну частину Москви. Там створили трикутник з комплексів ППО, всередині якого знаходиться Кремль. "Панцирі" розмістили на адміністративній будівлі в Тетеринському провулку і на будівлі Міноборони на Фрунзенській набережній в Москві. 

Також ППО розмістили за 10 кілометрах від особистої резиденції Путіна, поруч з селищем Заріччя.

Вас також можуть зацікавити новини: