Михайло Подоляк спрогнозував, що в Росії буде бунт / колаж з фото REUTERS та УНІАН

Радник очільника Офісу президента Володимира Зеленського - Михайло Подоляк, спрогнозував, що в РФ не буде революції, а в державі відбудеться "некерований бунт".

В Росії немає інфраструктурної опозиції, яка може зробити щось, що матиме достатньо альтернативний вигляд до силової вертикалі, створеної режимом диктатора Володимира Путіна, розповів радник в інтерв'ю "24 Каналу".

"…у Росії не буде класичної революції ціннісного плану, де поступово будуть виготовляти тези, напрацьовувати мережі, агітаторів і так далі. У Росії буде класичний російський бунт. Тобто люди зі зброєю, оці всі "герої СВО" ("спеціальна військова операція", так в РФ називають війну проти українців, - Ред.) повернуться для того, щоб вчинити перерозподіл на фоні різкого ослаблення державних інституцій", - зазначив співбесідник.

Відео дня

На думку Подоляка, в різних російських регіонах з'являтимуться групи людей зі зброєю, які навчилися вбивати на нашій землі, але зрозуміли, що програли протистояння.

"Наводжу усім досить простий приклад. Але він абсолютно чітко зафіксував, що буде відбуватись у Росії. Це пригожинський похід на Москву. Два дні всі в істериці були, Путін зник, інші в рот води набрали і так далі. Так само буде відбуватись і зараз", - вважає радник керівника ОП.

У центрі уваги Росія - новини сьогодні варто прочитати

Очільник Головного управління розвідки українського Міністерства оборони Кирило Буданов вважає, що на російській території не спалахнули протести через серйозні втрати в нашій державі з двох причин. За його словами, перша причина - це те, що РФ - країна рабів, а друга - у більшості росіян немає іншої роботи, тому вони мусять йти воювати. 

Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 16 березня 2024 року на нашій території у живій силі становлять приблизно 429 580 супротивників. Крім того, ліквідовано багато техніки загарбників, у тому числі 6 779 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: