Кирило Буданов поділився цікавою інформацією щодо ситуації в Росії під час війни / колаж УНІАН з фото REUTERS та скріншоту

Експерти говорили, що через втрати Росії в Україні на російській території можуть спалахнути протести, однак цього не відбулося з кількох причин.

Таких причин дві, розповів керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в ефірі телемарафону. "Про це казали певна кількість експертів (про можливі протести в РФ через втрати, - Ред.)…", - заявив він. Буданов додав, що до цього обережно ставиться.

"Чому це не відбулось? Так причини дві: перша - моральна, ну, Росія, реально, - це країна рабів, а друга - це те, про що я вам казав. На цьому всі заробляють зараз - немає іншої роботи, окрім як іти у збройні сили. Для більшості росіян це насправді реальність", - підкреслив очільник ГУР МО.

Відео дня

Важливі новини про втрати ворога на 16 березня 2024 року - це варто знати

Російські загарбники намагаються на низці напрямків атакувати українських воїнів. За відомостями аналітиків, супротивник застосовує "м'ясну" тактику.

Українські воїни дають гідну відсіч загарбникам. За відомостями Генштабу Збройних сил України, загальні втрати ворога на 16 березня 2024 становлять приблизно 429 580 окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: