REUTERS

Прем’єр Денис Шмигаль каже, що з керівником Офісу реформ Міхеїлом Саакашвілі взаємодіють, і громадськість невдовзі побачить результат цієї взаємодії.

Про це він розповів в інтерв’ю НВ.

Читайте такожТищенко каже, що йому "до глибини душі прикро" через насмішки з лимонів

Відео дня

Шмигаль зауважив, що Саакашвілі та його представників регулярно запрошують «на наші наради, які стосуються реформ, починаючи від реформи Державної архітектурно-будівельної інспекції до тих нарад, які ми проводимо по можливій реформі митниці, податкової служби, інших реформ, які є в нас в країні».

За словами прем’єра, нині порушено питання про об’єднання раду економічного розвитку, створену при Кабміні, та офіс Invest in Ukraine.

«Плюс проведення реформ — також в робочому порядку в нас все відбувається, без жодних інтриг, без жодних якихось підкилимних речей, дуже прозора і чітка робота. Навіть, чесно кажучи, в певні моменти я отримую задоволення від того діалогу і тих напрацювань, ідей і пропозицій, які в нас є по баченню реформ і роботі над цими речами», – відповів Шмигаль.

Як повідомляв УНІАН, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Саакашвілі на посаду голови Виконавчого комітету реформ. На думку Саакашвілі, сам факт його призначення свідчить, що Зеленський готовий іти на "неординарні кроки".