Олександра Клітіна у минулому потрапила у секс-скандал / фото facebook.com/aleksandra.klitina

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду адміністративні протоколи стосовно екс-заступниці міністра інфраструктури Олександри Клітіної та голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Бондаренка.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

Читайте такожНАЗК перевірить декларації 16 посадовців (список)

Відео дня

Протокол на Клітіну складено за несвоєчасне подання декларації без поважних причин, на Бондаренка – за порушення вимог стосовно обмежень щодо сумісництва.

Загалом з 17 до 21 серпня було складено та направлено до суду 10 адміністративних протоколів.

За несвоєчасне подання декларації без поважних причин протоколи також складено щодо екс-слідчого ГУ НП у Київській області Романа Зуса, екс-судді Олевського райсуду Житомирської області Олександра Стратовича та начальника Подільського райвідділу держвиконслужби Києва Віталія Коваля.

За ознаками порушення вимог стосовно обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності протоколи також складено щодо нардепа від "Слуги народу" Анатолія Остапенка та очільника Сторожинецької райдержадміністрації Дмитра Балінова.

За ознаками невиконання законних вимог НАЗК складено протокол стосовно Кролевецького міського голови Олександра Бобровицького, за порушення порядку подання фінансової звітності – щодо очільниці "Партії розвитку громад" Гаїни Третяк.

Секс-скандал зі "слугами": що трапилося

"Звісно, з розмови двох чоловіків напідпитку усі ЗМІ чорнять саме мене. На те є причини й замовники. Коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде непросто, що буде спротив реформам. Спочатку я хотіла промовчати та ігнорувати цю бридоту", – сказала Клітіна. 

  • Після цього секс-скандалу Клітіну звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія.