В будинках Медведчука проходять обшуки / Фото УНІАН, Віталій Саєнко

У Києві в будинку народного депутата від партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука продовжуються обшуки, ситуація біля будинку спокійна.

Читайте такожПідозра Медведчуку і Козаку: в Офісі генпрокурора проходить брифінг (онлайн)Як передає кореспондент УНІАН, правоохоронці заблокували вхід у двір будинку на вулиці Монтажників у Солом'янському районі cтолиці.

Будинок обнесений високим цегляним парканом. Правоохоронці нікого не впускають у двір. Також з будинку ніхто не виходив.

Відео дня

Ситуація на місці спокійна. Окрім журналістів, біля паркану нікого немає.

Будинок, у якому проходить обшук, імовірно належить тещі Медведчука, матері його дружини Оксани Марченко.

Що передувало

  • Генпрокурор Ірина Венедіктова сьогодні підписала повідомлення про підозри у державній зраді та у замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Криму депутатам від «ОПЗЖ» Медведчуку і Тарасу Козаку.
  • Також вона повідомила, що за результатами обшуків місцезнаходження Медведчука не встановлено, і тому СБУ вживає заходів зі встановлення його місця перебування та вручення клопотання про тримання під вартою.
  • Як повідомило джерело УНІАН, правоохоронці проводять обшуки у помешканнях Медведчука за двома адресами у Києві та в офісі партії «ОПЗЖ» на вулиці Велика Васильківська.