Ірина Венедіктова / фото facebook.com/VenediktovaIryna

Очільник Офісу генпрокурора України Ірина Венедіктова провела зустріч онлайн з представниками Державного департаменту США Джорганом Ендрюсом та Джоржом Кентом, директором Ради національної безпеки з питань України Держдепу США Крістофером Смітом, а також тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін та представниками інших відомств США.

Про це генпрокурор Венедіктова розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожВенедіктова назвала протидію домашньому насиллю пріоритетом роботи прокуратури у 2021 роціТак, глава Офісу генпрокурора України розповіла про завершення основного етапу кадрового перезавантаження прокуратури – атестації. 

Відео дня

"Кадрове очищення досягнуте, зокрема, і проведенням зовнішніх доборів – це лише вершина айсбергу. Наразі важливим етапом є впровадження нових правил, які враховуватимуть кращі світові та європейські напрацювання щодо оцінювання діяльності прокурорів, дисциплінарних проваджень, стандартизації й діджиталізації", - зазначила Венедіктова.

Також вона подякувала представникам Державного департаменту США за непохитну підтримку незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

"Крім того, вкотре підкреслила прагнення прокуратури докладати максимум зусиль у боротьбі з корупцією, розповіла про перебіг відкритого конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі", - йдеться у повідомленні Венедіктової.

Розповіла вона й про пріоритети кримінальної політики на 2021 рік - боротьбу з корупцією, протидію катуванням та інші серйозні порушення прав громадян.

Венедіктова провела онлайн-зустріч з представниками Держдепу та посольства США в Україні