Разумков розповів, над чим працюватиме Рада під час четвертої сесії \ фото УНІАН

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков розповів про плани роботи під час четвертої сесії ВР дев’ятого скликання.

Читайте такожУ "Слузі народу" розповіли, які законопроекти Рада розглядатиме восениЯк передає кореспондент УНІАН, про на брифінгу під Верховною Радою Разумков сказав: "На цю сесію стратегічним буде саме питання державного бюджету на наступний рік. Згідно із законодавством, він має надійти до Верховної Ради до 15 вересня. Верховна Рада готова до цього повністю, і профільний комітет, і всі інші комітети, які будуть долучені до цього процесу, готові працювати, вносити свої пропозиції та робити його краще".

За словами Разумкова, на сьогодні відповідний законопроект до ВР не внесений.

Відео дня

"У цій сесії буде більше політики, тому що наближаються місцеві вибори, і все, що буде відбуватися в державі..., буде пов'язано з місцевими виборами. Але я сподіваюся, що конструктив буде більш вагомим та більш важливим для народних депутатів, ніж рейтинги на місцевих виборах", - підкреслив голова ВР.

Він зауважив, що на цій сесії заплановано розгляд ряду соціальних та економічних законопроектів, зокрема пов'язаних з підтримкою малого та середнього бізнесу.

"Я сподіваюся, що ми будемо працювати не менш якісно, ніж у минулі сесії", - сказав Разумков.

Новини по темі:

  • Четверта сесія Верховної Ради дев’ятого скликання відкриється у вівторок, 1 вересня, о 12:00.
  • Відповідно до календарного плану роботи парламенту, 10 тижнів Верховна Рада працюватиме у режимі пленарних засідань, ще 7 тижнів народні депутати працюватимуть у комітетах, комісіях, фракціях (групах), а для роботи з виборцями відведено чотири тижні.