Володимир Путін лише пішов на залякування, вважає дипломат / фото REUTERS

Президент Російської Федерації Володимир Путін не хоче воювати з Україною, а просто пішов на залякування.

Очільник РФ добре вміє залякувати, розповів український дипломат Андрій Веселовський на каналі "Україна 24".

За його словами, в таких умовах українській державі не варто очікувати від Заходу реальної військової допомоги.

Відео дня

"Головне чого немає і чого не слід очікувати – реальної військової допомоги. Але я дотримуюся тієї думки, що Путін просто залякує, він воювати не хоче, тому що йому це не вигідно зараз…", – сказав Веселовський.

Читайте такожЗагроза наступу на Україну: російський соціолог пояснив, чому Путін здатен зважитися на "безумство"Нагадаємо, навесні 2014-го РФ зважилася на агресію проти України – захопила Крим й почала розхитувати ситуацію на частині сходу нашої держави.

Влада Росії підтримала бойовиків, які захопили частину Донбасу і створили так звані "ДНР" і "ЛНР". На схід української держави також вдерлися російські війська.

Наприкінці жовтня цього року американське видання The Washington Post опублікувало статтю, в якій шлося, що Росія збільшила чисельність своїх військ біля кордону України.

Потім очільник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Росія стягнула до кордону держави понад 90 тисяч військових і готується до вторгнення на початку 2022-го.

Після цього глава Міноборони нашої держави Олексій Резніков сказав, що не вірить у масштабне вторгнення Росії в Україну.

Вас можуть зацікавити такі новини: