Клименко прокоментував інцидент / фото УНІАН

Голова Національної поліції Ігор Клименко прокоментував затримання заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака, який вчора ввечері вдарив поліцейського.

Читайте також"Рішення я ухвалив": Кличко прокоментував затримання свого заступника за напад на поліцейського

Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції України.

Відео дня

«Кожен, хто не виконує законних вимог поліцейських, незалежно від статусу і посади, буде відповідати перед законом. Погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків, втручання у їхню роботу та невиконання законних вимог поліцейських - це кримінально карані діяння! При цьому усі – рівні перед законом! Дякую поліцейським за службу», – прокоментував затримання заступника голови КМДА Клименко.

Як повідомляв УНІАН, 26 квітня пізно ввечері у Києві на вулиці Льва Толстого затримали заступника голови Київської міської державної адміністрації Володимира Слончака, який накинувся на патрульного поліцейського.

За інформацією ЗМІ, водієм, яка не включила фари, виявилася народний депутат, заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Людмила Костенко.

Слідчий відділ Солом’янського управління поліції розпочав досудове розслідування стосовно заступника голови Київської міської держадміністрації Слончака.