Зеленський змінив командувача ССО / Фото Офіс президента

Президент Володимир Зеленський провів зустріч з новопризначеним командувачем Сил спеціальних операцій ЗСУ. Ним став генерал-майор Григорій Галаган, призначення якого Глава держави підписав 25 серпня.

Указом № 357/2020 Володимир Зеленський звільнив з цієї посади Ігоря Луньова, повідомили в Офісі президента.

Очільник держави переконаний, що в умовах дії перемир’я, яке нині триває, змінилися завдання ООС.

Відео дня

Читайте такожЗеленський сподівається, що завершити війну на Донбасі вдасться вже цього року

Буде більше провокацій від проросійських бойовиків, тож і командування, і особовий склад ССО мають більше працювати над їхнім недопущенням і превентивними заходами. Також необхідне впровадження більш агресивних заходів протидії викликам, які постають – адекватно реагувати на провокаційні дії з боку противника, – наголосив Глава держави.

Новопризначений командувач ССО запевнив президента у найголовнішому – якісному виконанні завдань за призначенням у різних умовах, продовженні роботи, спрямованої на розвиток морського та авіаційного компонентів Сил спеціальних операцій.

Перемир'я на Донбасі: що було раніше

  • З опівночі 27 липня на лінії розмежування в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі діє режим повного і всеосяжного припинення вогню.
  • Російські окупанти час від часу здійснюють поодинокі неприцільні постріли, які мають провокативну мету.
  • Вчора президент Володимир Зеленський висловив сподівання, що встановлений режим тиші на Донбасі перетвориться на місяці, роки, століття та тисячоліття миру, злагоди та процвітання української землі.