Дмитро Гордон

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що український бізнесмен, президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк поширює про нього неправдиву інформацію, яка повністю збігається з російською пропагандою.

Про це Гордон сказав під час стриму з телеведучим Василем Головановим, запис ефіру опубліковано в YouTube.

"Мені нещодавно прислали відео, є такий Поворознюк. Це така жирна дупа, яка сидить на двох стільцях і на жодному всидіти не може. Поросячі очі. І він якийсь бізнесмен. Я взагалі не знав, хто він, поки не зʼявилося вірусне відео - памʼятаєш, у перші дні війни, там, де він говорив: "Вова, давай", - сказав Гордон.

Відео дня

Він стверджує, що Поворознюк записав відео і сказав, що Гордон - агент ФСБ і в Гордона кватира в Москві.

"Я цю тварюку - мммм і "висушу". Обіцяю всім привселюдно. Він, до речі, чотири рази судимий і сидівший чувак за шахрайство, бійки і щось таке. Прекрасний бізнесмен, президент футбольного клубу "Інгулець". Я цьому аграрному бізнесмену тупорилому повторюю: або він вибачиться публічно і скаже "я сказав, що Гордон є агентом ФСБ і має квартиру в Москві - це неправда", або його життя стане нестерпним. Це я обіцяю публічно і слів ніколи на вітер не кидаю", - сказав журналіст.

Гордон запевнив, що ніколи не судився із журналістами за брехню.

"Я ніколи не скажу погане про журналіста, який буде оббріхувати мене, я з журналістами ніколи не мав судів, нічого. Я ніколи не скажу на когось слабкого, хто захоче мене образити - мені все одно. Але коли ця тварюка, президент клубу, такий крутий бізнесмен, одягнув, с*ка, під час війни на себе ці погони, військову форму - аферист, чистий аферюга. Ось з ним я зроблю неприємні речі, знищу його репутацію, присвячу йому час і наочно покажу: дивіться, ось ця жирна дупа набрехала, сказала неправду, пробувала мене очорнити. Не вибачився і за це отримає. Тому я хочу сказати, що в нього ще є кілька днів, звичайно. Кілька днів, не більше, для вибачень. Але якщо він не вибачиться, я йому не заздрю. Якщо він думає, що я в суд піду проти нього, то я судитися з ним не буду", - додав він.